1 Ekim 2012 Pazartesi

HAMİLELİKTE 24. HAFTA



      Ya bu resmi gördüğümde uzun süre güldüm çünkü;busıraki modum aynı.Normalde tatlı sevmeyen ben son 2 haftadır doymama derecesinde tatlı yiyorum ve yedikçe içimdeki istekde hiç bitmiyor.Çevremdekiler bisüre sonra  çok yemeye başlayacaksın,doymayacaksın dedikçe sinir oluyordum ama bi kopma noktası oluyormuş ben bunu geçen haftadan beri hissediyorum..Umarım aldığım bu az kilolara tatlı yüzünden kilocuklar eklenmez:) Sırt,bel ve kalça ağrılarım vardı ınternetten biraz araştırdım ve magnezyum eksikliğinden çoğu hamilede olabileceğini okudum.Kendi doktorumuda bıraktığım ve yeni bir doktor seçeceğim için gidip soramıyorumda.Bunun için bol bol magnezyum takviyesi yapılması öneriliyordu bende sabah-akşam muz yedim ve gerçekten ağrılarım geçti.Belkide geçeceği vardı tabii:)
       Kendime sonunda bir hamile pantolonu aldım uzun zamandır dar birşey giymediğim için bu tayt-kot hoşuma gitmişti ta ki beyaz koltuğa oturup pantolonun boyası çıkana kadar.Bu pantolonu Daisy Mom'dan aldım Ebru marka hamilelik pantolonuydu.Ben bebişe zarar olmasın diye parfüm bile az sıkarken hamilelik markası bana boyalı kot sattı.Ki hemde az para verilmiyor bu pantolonlara..Kimse kimseyi düşünmüyor hamile kıyafetnde bile bu tarz şeylere özen göstermeyen bir markayıda ayrıca kınıyorum,tavsiye etmiyorum!!

10 yorum:

  1. herşeytecrübe ederek öğreniliyor , ne kadar dikkat edersek edelim olacak olan oluyor :) güzel bi hamilelik geçirmeni dilerim , işiniz zor biliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsan bir günde bile tecrübe kazanabiliyor hayretle izliyorum bu gelişmeyi :) çok teşekkür ederim..

      Sil
  2. ben de bayıldım fotografa. çok güzelmiş.
    pantolon olayına üzüldüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geri götürdüm pantolonu ve bana verdikleri cevap:"Evet boyar ki o kot"..Sanki çok normal birşeymiş gibi tepki verip fabrikaya geri göndericez dediler.Napıcaklar çok merak ediyorum ama kızmıycam çok sakinim :)

      Sil
  3. biliyorsundur h ve m'nin gebe kıyafetlerini görmüştüm. çok güzellerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bliyorum keşke İstanbulda olsaydm..Ama Antalya'da yok canım..2tane gebe mağazamız var sadece:)

      Sil
  4. pantolona çok şaşırdım, en iyisi karın büyüdükçe elbiseler galiba.
    ben elbisesiz çıkmam modundayım şimdilik :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazı elbiseyle geçirdim ama İnsan arada pantolon giymeyide çok özlüyor..:) ama güvenim kalmadı bende elbiselere aynen devam edicem artık:)

      Sil
  5. Özellikle dikkat ederken insan karşısında bir insan ya da markanın böylesine özensiz olması çok sinir bozucu. Organik kumaşlar alıp üzerime diktirebilirim ben o kadar güvenmiyorum hazır tekstile. Tatlı istiyor demek canın, bebiş içeride çok tatlı olacak o zaman desene :)) kiloları hiç düşünme insan 2-3 ay içerisinde veriyor koşturmaktan ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın diktirmek daha iyi olabilir diye düşünüyorum bende artık.Zaten 2-3 tane bilinen hamile mağazası var onlarda işini iyi yapmadıktan sonra:) Kilo içinde herkes aynı şeyi söylüyor merak etme en kolayı o olacak diye:)

      Sil