1 Ağustos 2012 Çarşamba

HAMİLEYİM:)

   Hamileyim .Hep hayalimdi evliliğimin üstünden bir sene geçtikten sonra hamile kalmak ve evlilik yıldönümümüzde ben 2 aylık hamileydim.Şimdi gelişmeleri,yediklerimi,içtiklerimi,aldığım kiloları,neler yapılması ve yapılmaması gerekenleri burada paylaşarak sizi hayattan soğutmayı düşünüyorum çünkü bu hamilelik işi mükemmel bir olay olsada onu yapma bunu yapma gibi zorlukları var.Bide üzerine arada gelen ani depresyon atakları,ağlama ve alınganlıklarıda ekledik mi değmeyin kocamın keyfine:)
     Bugün bebişim tam 16 hafta 3 günlük..Sözde bugün kendisinin cinsiyetini öğrenecektik ama kendisini  bize göstermedi.Bir ay önceki doktor kontrolumde hoplayan zıplayan çocuk bugün garip bir biçimde durarak ve hiç pozisyonunu değiştirmeyerek kendisini görmeyi bekleyen kişilere resmen naz yaptı ama kaçarı yok bu hafta sürekli doktora gidip öğrenmeyi düşünüyorum  hayırlısı olsun bakalım :)

8 yorum:

  1. Allahım ne güzelhaber. İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız. darısı benim başıma eylüde bende 2 yıllk evli olacam ve kışa inş bende düşünüyorum. valla bilgilerinden yararlanırım. hadi hayırlısı.
    çok sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sanada nasip olu inşallah en kısa zamanda..:)

      Sil
  2. Hayırlı olsun çok güzel bir haber.Bu sefer gösterir bence fazla naz yapma annesine.Ben hamileyken doktora ilk gittiğimde görünmemişti.Eşim ile ben doktora kızmı erkekmi diye sorunca doktorda ne kadar meraklısınız siz ilk çocuğunuz erkek olsada kız olsada farketmez demişti:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim..İnşallah bakalım bu sefer kendini gösterir.Hayır eşim işinden dolayı sürekli doktorada gelemiyor ilk geldi ondada ne çocuğu gördü ne cinsiyetini: Orası tabi öyle aman sağlıklı sıhhatli tam zamanında gelsinde:)

      Sil
  3. ne güzel bir mücde bu :) allah saglikli bir bebis verir ins ikinize :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler tatlım harika bir haber bu! :))) çok sevindim, dünyaya gelecek dünya tatlısı bebiş için şimdiden kutluytoum seni. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür ederim canım..İnşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir..

      Sil