20 Şubat 2012 Pazartesi

ZARA 2012 İLKBAHAR-YAZ SEZONU





































       BU SENE ZARAyı ÇOK BEĞENDİM.DANTELLER,DONDURMA RENGİ PANTOLONLAR Kİ BEN ÖZELLİKLE  BU SENE ÖNE ÇIKAN MİNT YEŞİLİ RENGİNİ ÇOK BEĞENİYORUM..TRANSPARAN PANTOLON VE ÜSTLER,ÇİÇEK DESENLER.HATTA ÇİÇEK DESENLİ PANTOLONLARDA VAR ONLARDA ÇOK HOŞ AMA KENDİME YAKIŞTIRAMIYORUM BİTÜRLÜ.BİDE ŞU BEBE YAKALAR VARYA  BAYILIYORUM ASLINDA KENDİMİZDE YAPABİLİR MİYİZ?

9 yorum:

  1. Bebe yakalar, danteller, piliseli etekler en sevdiğim tarz işte:)) hiç modası geçmesin bunların:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KATILIYORUM BENCEDE KALICI OLSUN MODASI GEÇMESİN HİÇ..ÖZELLİKLE BEBE YAKALAR DÜZ BİR TSHİRTÜ BİLE FARKLILAŞTIRABİLİYOR..

      Sil
  2. selam,
    bloğunu yeni keşfettim harika ...
    takibimdesin....
    paylaşımlarını merakla bekliyorum..,zara etek beyaz
    mağazada gördüm bayıldım..
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,çok sevindirdin benii...

      Sil
  3. Merhaba Merra, ismin boylemi? :) dunden beri yorum girmeye calistim hata veriyor, simdi ipad ortamindan deniyorum. Zara olmasa ne yapardik? :) ben de listenden 3-4 parcayi wish listeme koydum :)

    YanıtlaSil
  4. Bir de sanirim hata su yeni iki kelimeli word verification zimbirtisindan kaynakli, cok sinir bozucu birsey. Ozel bir tercihin degilse, kaldirirsan cok daha rahat ve cok yorum yazilir.

    YanıtlaSil
  5. Özel bir tercihim değil ama nerden değiştirebileceğimi çözemedim birtürlü,teşekkür ederim uyardığın için değiştirebilirm inşallah şu word verificationı..Zara yı bende çok beğeniyorum..Bu sezonda süper şeyler var kesinlikle..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba Merra, cevabini simdi gordum, birkac blogger arkadasima da bu konuda yardim ettigim icin biliyorum. Halen kaldirmak istersen soyle : eski blogger sayfasina gecici olarak gecis yapiyorsun, blogger sayfasinin ust kisimlarinda sag yada sol kosede bir yerden gecis oluyor, esiye gecince settings in icinde comment kismindaki seceneklerden kaldirabilirsin, sonra da tekrar yeni blogger sayfasina gecebilirsin. Ciao : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yapabildim galiba..çok teşekkür ederim,sen söylemesen farkında bile değildim :)

      Sil